Paaseitjes voor Cuba

Cuba heeft nog steeds ernstig te lijden onder de economische en financiële blokkade vanuit de VS. Zo is de toegang tot producten die voor ons de gewoonste zaak ter wereld zijn voor Cuba vaak heel beperkt door de vele restricties opgelegd aan het eiland.

Cubanismo.be wil hier concreet iets aan doen. Daarom zenden we jaarlijks een container vol hulpgoederen en medisch materiaal naar Cuba. Op deze manier kan de gezondheidszorg en de mensen op Cuba goed geholpen worden. Aan goed geschoold personeel is er op Cuba geen gebrek. Maar veel middelen ontbreken om de beste zorgen voor de mensen te voorzien.

Een container naar Cuba zenden kan ook niet zomaar en het transport alleen al kost al handen vol geld. Ook het inzamelen van spullen en transportkosten zijn niet gratis.

Daarom organiseren we jaarlijks onze paascampagne: Koop een zakje (of meerdere) overheerlijke paaseitjes en help zo de Cubaanse bevolking in hun strijd tegen de blokkade.

Voor een zakje paaseitjes vragen we 5 euro. We verkopen zowel zakjes fondantchocolade, melkchocolade en witte chocolade. Help Cuba helpen en verkoop zelf enkele zakjes aan familie, vrienden of je buren.

BESTEL HIER JE PAASEITJES

Indien je graag een factuur wenst voor een grotere bestelling dan kan je mailen naar Margot@cubanismo.be

Heb je nog vragen over onze campagne stuur dan een mailtje naar Kasper@cubanismo.be

Cuba heeft onze solidariteit nog steeds heel hard nodig.

Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Restez informé. Abonnez-vous à notre newsletter.