Doe mee

Je kan op allerlei manieren meedoen met cubanismo.be. En zo je actief inzetten voor Cuba:

Activiteiten

Jaarlijks organiseren wij verschillende activiteiten: Che Presente is ons grootste event dat in september plaatsvindt binnen Manifiesta in Oostende. Daarnaast voeren we actie om de onrechtvaardige blokkade aan te klagen, hebben we jaarlijks een studiedag of vormingsweekend, een feestelijke nieuwjaarsreceptie, nemen we deel aan betogingen van andere organisaties of organiseren we eigen acties.

Agenda

Lid worden

Natuurlijk nodigen we je graag uit om  lid te worden van cubanismo.be, ook al heb je geen zin of tijd om actief te zijn. Jouw morele en financiële steun helpt ons ook al een heel eind verder. We kunnen immers maar met mondjesmaat een beroep doen op overheidssteun, en eigenlijk zijn we ook graag zelfbedruipend en onafhankelijk.

Zet je in

Actief worden bij Cubanismo.be kan op verschillende manieren: Doe mee aan een activiteit of zet zelf iets op in jou regio. Dat kan gaan van een boekvoorstelling, een paaseitjesverkoop voor Cuba of iets anders. Daarnaast hebben we ook op enkele plaatsen een acitieve werkgroep van Cubanismo.be Bijvoorbeeld in steden zoals Antwerpen, Gent en Mechelen, waar we acties en activiteiten zoals vormingsavonden en Cubaanse feesten organiseren. Je bent erg welkom op alle activiteiten en/of om die lokale groepen te versterken.

Wil je op de hoogte blijven van het cubanismo-leven of je op 1 of andere manier inzetten voor onze organisatie, neem dan ook zeker contact op.

Financiële steun

Wil je onze solidariteitsbeweging steunen? Dat kan! Doe een gift op 

BE44 5230 8068 1645 (rekening van Globalize solidarity vzw)

met vermelding steun Cubanismo.be