Planningsdag Cubanismo.be: 100% solidariteit met Cuba in 2018

Aan het eind van het jaar komt de leiding van onze beweging traditioneel samen om vol enthousiasme het nieuwe jaar te plannen. Dit keer boven we ons met de verantwoordelijken van de lokale groepen over onze campagne tegen de blokkade en meer bepaald de medeplichtigheid van onze Belgische banken hierin. Na een interessante brainstorm concluderen we dat we volgend jaar nog meer naar buiten gaan treden met de campagne, onze flyer nog gaan verbeteren en we vooral op lokaal niveau gaan werken. Je hoort nog van ons!

We gingen gezellig Bulgaars tafelen over de middag en dan is het tijd voor een korte vorming over wat er aan de hand is in Honduras (meer achtergrond hier). Daarna maken we ruimte om goeie en minder goeie ervaringen uit te wisselen tussen lokale groepen.

De dag wordt afgesloten met een planning op de ouderwetse manier: een tijdslijn per maand en post-its met activiteiten, startmomenten campagnes, vormingen, bezoeken van internationale gasten e.d.

Uit de plannings- en reflectiedag komen veel nieuwe ideeën en onze kalender voor 2018 zit al goed vol. We hebben er zin in!

Tot volgend jaar!