Lancering van de paascampagne voor Cuba met een leerrijke kIck-off brunch in Antwerpen

Op zondag 10 maart, organiseerde Cubanismo.be Antwerpen een leerrrijke brunch om het startschot te geven van onze traditionele Paascampagne voor Cuba. Op het programma stonden enkele sprekers: Isabelle Vanbrabant, Voorzitster van Cubanismo.be en Julie Steendam, beleidsmedewerker van Viva Salud, de NGO waarmee Cubanismo.be een Cubaanse partner (Centro Felix Varela) heeft. 

De opbrengst van de jaarlijkse paaseitjesverkoop gaat naar deze partner. Isabelle en Julie maakten een 25-tal aanwezigen wat wegwijs in het werk van onze  partner om het Cubaanse 100 jaren klimaatplan mee uit te voeren. Isabelle maakte promo voor de Cbuanismo.be publicatie 'Cuba , revolutie met een groen hart'. In 2011 al bracht onze beweging dat groene boekje uit : boordevol info over hoe de Cubanen de bakens uitzetten rond een thema dat de hele wereld aanbeland.. en vandaag heel wat jongeren op de been brengt om te protesteren tegen het gebrek aan een klimaatplan bij onze politieke leiders.

Naast heerlijke croissants, glaasjes bubbels, etc.. konden de aanwezigen ook genieten van het fijne gitaarspel van topgitarist Fernando.
Het werd een gezellige en geslaagde lancering van de Paascampagne. Merci aan de vrijwiligers van Cubanismo.be Antwerpen om dit mogelijk te maken.

Alle info over onze paascampagne HIER