Compleet programma Che Presente 2017

Bienvenido! Bienvenido! Het complete programma van Che Presente 2017 is klaar. Afspraak op 16 en 17 september in Bredene-aan-Zee.

Naar goede gewoonte bestaat ons programma weer uit een mix van bijzondere ontmoetingen, interessante conferenties, infostands, film en actie, en met gasten uit eigen land en uit Frankrijk, Cuba, de Verenigde Staten en Honduras.

De herdenking van Che, vijftig jaar nadat hij in Bolivia op bevel van de CIA werd vermoord, staat centraal. Onze eerder aangekondigde gast Pombo kan er helaas niet zijn, maar we ontvangen wel een andere strijdmakker van Che: Victor Drake. Hij was er vanaf het begin van de revolutie bij en streed aan de zijde van Che in Cuba en Congo. En met onze Hondurese gaste Laura Cáceres ontdekken we hoe Che jongeren vandaag blijft inspireren. We stellen ook een nieuwe publicatie voor. En in 2018 plannen we weer een bijzondere groepsreis...

Onze solidariteit met Cuba gaat samen met die voor Venezuela en heel Latijns-Amerika. Welke rol speelt Trump? Specialisten geven hun mening.

Che Presente 2017, dat is ook 25 jaar ICS. Kom onze nieuwe look ontdekken!

En bij dat alles: fantastische sfeer, heerlijke mojito, onweerstaanbare salsa en bruisende latinomuziek!

Tot dan.