Bedankt voor de geslaagde Paascampagne voor Cuba

Wauw, de paascampagne met @Cubanismo.be was dit jaar een groot succes! Dit ondanks de minder evidente omstandigheden van de pandemie. We zijn trots wat we met onze beweging - JULLIE dus - gerealiseerd hebben. 

Enkele cijfers om dit succes wat concreter te maken: 4400 zakjes paaseitjes verkocht - 2500 euro aan extra giften binnengehaald. Dat is dus 14 500 euro voor de aankoop van medisch materiaal voor Cuba én het verdere campagne- en solidariteitswerk van Cubanismo.be.

Een extra hartelijk dankjewel dus aan de vrijwilligers van Cubanismo.be en Viva Salud die 28 afhaalpunten hebben bemand/bevrouwd en de vele vrijwilligers van Cubanismo.be die in hun omgeving massaal veel eitjes hebben verkocht. Zonder jullie konden we dit mooie eindresultaat niet voorleggen.  

Ook bedankt aan iedereen die een gift deed ! De opbrengsten van de campagne zullen worden gebruikt om medisch materiaal aan te kopen voor de Cubaanse vaccinatiecampagne. Geef je de Cubanen graag nog een extra duwtje in de rug?  Dat kan nog via een gift  tot en met midden mei op het rekeningnummer BE15 0010 4517 8030 met vermelding "medische hulp 2021".